РЕПУБЛИКУ СРПСКУ створила је љубав
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UПише: Раде Видаковић

Људско биће има право да воли своју земљу, светињу, језик, породицу, културу, огњиште и државу.

Све то, ако неко или нешто угрози, свако би бранио. Све ове вредности и велике српске љубави угрозио је тамни облак зла који се био надвио над нашим животима деведесетих година прошлог века. Србин је тих деведесетих требао да прихвати наметнуте поруке, да земља на којој живи није земља његових предака, да држава у којој живи са осталом браћом Србима неће бити држава у којој ће убудуће живети. Преко ноћи да се одрекне традиције, вере и државе.

Снага српске љубави која се увек појави када је најтеже и најпотребније, сачувала је своје вредности према којима је српско биће везано нераскидивом везом. Дата је велика жртва али српско биће за српску љубав увек је спремно на жртву. Имамо свеж пример те љубави и њене снаге која је послата са величанствених литија.

Прошло је, само, тридесет година од црних облака, нико не сме да заборави значај и снагу ове љубави. На то морамо подсетити све, био то неки појединац спреман себе изједначити са Републиком Српском или они други који хорски нападају Републику Српску.

Знајте једно: Републику Српску створила је љубав свих нас. Та љубав једнако је велика и снажна и овог трена.

Живела Љубав!!!

иувор: ин4с.нет
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: