Robijao 15 godina, kao školarac prvi put napastvovao: Ovo je SERIJSKI SILOVATELJ koji je pušten na slobodu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a riječ je o čovjeku koji je više puta bio povratnik kada je riječ o krivičnom djelu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovjek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

S obzirom na to da je riječ o veoma opasnom čovjeku, prema nezvaničnim saznanjima medija, uprava zatvora je blagovremeno obavijestila MUP kada Miloševiću ističe kazna i kad će se tačno naći na slobodi, prenosi Blic.

U pitanju je čovjek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična djela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.

Milošević je davne 1992. godine prvi put silovao kad je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao devet žena od kojih je četiri silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine, međutim, samo mjesec dana nakon izlaska sa robije je opet napao i silovao jednu ženu i počinio osam razbojništva.

U jednom kozmetičkom salonu silovao je i opljačkao radnicu. Ušao je u radnju i kada je vidio da se ključ od salona nalazi u bravi zaključao je salon i odvukao djevojku u solarijum gdje ju je silovao. Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz Zabele izašao poslije manje od šest godina.

Jasno je da je u pitanju silovatelj povratnik te je po izlasku iz zatvora nastavio da spopada žene.

U septembru 2007. ušao je u jedan butik u Ulici Maksima Gorkog i silovao prodavačicu, a po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Milošević se tu nije zaustavio pa je sutradan ušao u prodavnicu u Ulici vojvode Stepe i uz prijetnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala četiri dana.

Milošević je uhapšen 20. septembra 2007. godine nakon što je u razmaku od nekoliko dana jednu radnicu butika u Beogradu silovao, drugu pokušao da siluje i uz pretnju oružjem izvršio više krađa u nekoliko beogradskih naselja.

Tada je priznao djela koja mu se stavljaju na teret, a osuđen je na 15 godina zatvora.

– Svaki put kada bih krenuo pio sam pivo i bensedine. Novac koji sam uzeo iz radnji potrošio sam na garderobu i vožnju taksijem – ispričao je u sudnici tokom suđenja.

Milošević je imao problematično djetinjstvo, a potom i probleme sa alkoholom i narkoticima. Visok je oko 175 cm, tamnoput je i jake građe.

Blic

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: