Romanina majka tvrdi: "Sigurna sam da nije kriva, da jeste ostala bi da trune u zatvoru"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pevačica Romana Panić je pre nekoliko dana deportovana iz Australije za Srbiju, nakon što je odslužila dve trećine svoje kaze u zatvorskoj ćeliji u Brizbejnu.

 

 

Kako su mediji pisali u jeku Romaninog hapšenja, njeni najbliži članovi su bili su šokirani, a od sramote na ulicu nisu izlazili. Sada njena majka Gordana navodno tvrdi da je sigurna da njena ćerka nije kriva za krađu.

 

- Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da ona ostane u glavi normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče - rekla je ona na početku razgovora za "Star".

 

- Kada smo razgovarale, rekla mi je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade a njenoj strani i da su joj pružile podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila - dodala je ona.

 

 

Gordana kaže da je sigurna u nevinost svoje ćerke i tvrdi da je Romana kriva, ostala bi u iza rešetaka.

 

- I sama sam sigurna da nije kriva. Pa, da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam - zaključila je pevačicina majka.

 

Podsetimo, Romana i njen dečko su posle hapšenja zbog pljačkanja bankomata po Brizbejnu, na sudu priznali krivicu, nakon čega je ona osuđena na 12 meseci, a on na 14 meseci zatvorske kazne.

telegraf.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: