RUSI SEDELI I PILI ALKOHOL, A ONDA SE DESIO NEOČEKIVANI UDAR! Ukrajina prvi put objavila snimak napada DRONOM KAMIKAZOM!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ukrajinska vojska objavila je snimak na Fejsbuk profilu "General Staff of the Armed Forces of Ukraine", za koji tvrdi da je prvi javno objavljen snimak napada kamikaza dronom na ruske snage. U opisu videa stoji:

"Operatori naših specijalnih snaga razvili su veštine korišćenja još jednog modernog oružja. Primer za to je uništavanje ruskog tenka i njegove posade. Prema rečima naših vojnika, ruski okupatori su sedeli na tenku i pili alkohol. Ali uobičajene aktivnosti ruskih okupatora prekinuti su neočekivanim napadom", saopštio je Generalštab ukrajinske armije.

"Savremeni dron kamikaza, naoružan snažnim eksplozivom, udario je pravo u tenk i naneo nepopravljivu štetu neprijatelju. Ceo proces je snimljen kamerom drona. Ovaj video se objavljuje prvi put, ali imajte na umu da naši specijalci konstantno koriste kamikaze dronove tokom rata sa ruskim okupatorima", navodi se u snimku.

(MONDO)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano