RUSKI VOJNICI SUROVO KAŽNJENI ZBOG PIJANČENJA: Besni komandant ih zatvorio u RUPU U ZEMLJI, smrzavaće se u njoj 10 DANA (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNa društvenoj mreži Telegram objavljen je snimak koji navodno prikazuje trojicu ruskih vojnika koji su surovo kažnjeni zbog nepoštovanja pravila i pijančenja.

https://t.me/ostorozhno_novosti/13906

Kako se navodi da Telegram kanalu Ostrožno novosti, slučaj se dešava Zaporoškoj oblasti.

Kako se navodi, dva redova i kaplar 1430. puka iz Moskve zatvoreni su u jami na drugoj linija odbrane Zaporoške oblasti. Prema izvorima iz vojske, oni su tamo smešteni po naređenju komandanta - zbog činjenice da su pili i kršili vojnu disciplinu. Ali oni međutim nisu kažnjeni ne po zakonu, već su spušteni u rupu iskopanu u polju, pokrivenu rešetkom od granja. Nisu smeli da se bune zbog toga jer su im pretili oružjem.

U trenutku kada je nastao snimak, mobilisani vojnici su dva dana sedeli u jami. U snimku se žale na nepodnošljivu hladnoću, zbog koje ne mogu da prestanu da drhte, a noću stoje "kao konji". Kažnjeni muškarci sebe su uporedili sa ratnim zarobljenicima. Hranu dobijaju jednom dnevno, ubacuju im hladnu supu i razne konzerve, nije dozvoljeno da ih poseti doktor.

„Umri ovde, baš me briga“, prepričava jedan od vojnika reči komandanta.

Kažnjeni vojnici navodno u jami moraju da provedu još nedelju dana. Oni su, kako naglašavaju, kažnjeni „zaobilaženjem svih procedura vojnog prava“.

U ovom puku se navodno desio još jedan slučaj nediscipline, kada se jedan vojnik svađao sa oficirom oko obuke i za to dobio 5,5 godina zatvora.

(Kurir.rs)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000