S*KSUALNO ZADOVOLJAVALA FUDBALERE PO ŽURKAMA - Marija Kulić ŽESTOKO ISPROZIVALA Maju Marinković
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Zadruga-Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Marija Kulić, Miljana Kulić, Maja Marinković i Ivana Šopić.

Marija Kulić je na samom početku postavila niz pitanja Maji Marinković.

- Meni je žao što sam u emisiji sa ovim gospođicama. Kritikujem i svoju ćerku, pa i njih. Jelena Pešić se nije obrukala, prošla je kako je prošla. Maja i Ivana će videti kako će proći večeras. Pratila sam i jednu i drugu, Maju sam podržavala jedno vreme. Ona je sve gora i gora. Trebala je da ide kod Sanje na rođendan, ali joj je Janjušević zabranio. Ne znam šta radi njegova žena, Ena, iako izgleda fenomenalno za svoje godine - rekla je Marija, pa nastavila:

 

Majo, dobro veče, kako te nije sramota, iako sam te podržavala, da li si razmišljaala šta ću da ti kažem. Sramno je što si osuđivala druge devojke, pa si radila stvari gore od njih. Imala si priliku da vidiš kako ne treba, uradila si isto. Da li te nije sramota, nisi razmišljala kako će se osećati tvoj otac? Ja po mom mužu znam kako se oseća svaki otac zbog Miljane. Da li ti je na pameti bio otac? Zašto i danas praviš gluposti? Ona treba da se stidi same sebe. Jedna osoba mi je otkrila razloge zašto Maja nije otišla kod Sanje na rođendan. Ona laže narod, da nije klipova i dalje bi lagali narod. Za nju nema opravdanja. Da li se stidiš svojih reči kako nisi prešla granicu? Da li sebe čuješ šta izgovaraš? Ja mogu da razumem, imam žensku decu, šta može da se opravda. Ono što si ti uradila, a nisi ni mala, jedino mogu da pomislim da si glupa pa si to radila. Nema načina da te podržim. Kao ličnost si nula, ako si u stanju da povrediš ženu, koja sa tim čovekom ima dete. Znaš da i toj devojčici tata treba. Ona je ustajala i pričala kako je voli, a pritom zna da to sluša njegova žena. Bilo je priče da su se Janjuš i njegova žena dogovarali, ali šta je danas? Da bi dete bilo srećno mora da živi sa majkom i sa ocem. Nateraćeš me da pomislim da si sponzoruša. - govorila je Kulićeva pa dodala:

 

 

- Čula sam da je sponzoruša, da je bila sa fudbalerima, da je bila na žurkama, gde ih je zadovoljavala s*ksualno. Ponašala si se kao najveća k*rvetina u rijalitiju. Ako si to radila pred kamerama, šta radiš van kamera. Tebe su nazvali "Maja Istina" zato što si lažov. Sramota je za oca i majku da imaju takvu ćerku. Ti tek treba da budeš majka. Ja ne znam šta su one videle u njemu. Janjuš je bio aljkav, nije se presvlačio, nije se kupao. Kakve su one kad su mogle da ležu sa njim? Šta ste videle na njemu?

 

- Slažem se sa dosta stvari. Kriva sam što sam sebi dozvolila da se upustim u tako nešto, kada se stvar izmakla kontroli, ja sam se prepustila emocijama, kao da nisam bila svesna da je on oženjen. Ja danas ne pravim gluposti. Nije istina, da se viđamo danas. Trebala sam da odem kod Sanje na rođendan, imala sam lične probleme nevezane za Janjuša, otići ćemo na ručak i ja ću joj dati poklon. Ja nikoga nisam terala ni na šta. I ja sam dete razvedenih roditelja, a imala sam i mamu i tatu. Ja sam svog dečka izdržavala tri godine. Ne radim ništa zbog novca, imam tatu koji mi je sve obezbedio - odgovorila je Maja.

Z3:Narod pita - Kulićke stižu u emisiju - 10.08.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

Z3:Narod pita - Marija Kulić ispituje Maju Marinković - 10.08.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: