Sadik Ahmetović: Narednih dana će se u potpunosti ogoliti istina ko to trguje Srebrenicom
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sadik Ahmetović, bivši visoki funkcioner SDA oglasio se u situaciji u Srebrenici i to baš pred lokalne izbore u našoj zemlji. Naime Sadiković navodi da se u ovom bh. gradu u kojem je počinjen genocid na bošnjačkim stanovništvom dogovaraju odbori koji se ustupaju politikama koji negiraju taj isti genocid u Srebrenici.

- Koliko ko i kakav odnos ima prema Srebrenici već na prvom koraku pokazuju svoje pravo lice.

 

Naime neke kako sebe nazivaju probosanske stranke i patrioti u Srebrenici kroz biračke odbore pokazuju svoju kratkovidost i svoj odnos prema Srebrenici, prema Bošnjacima, prema žrtvama genocida i na kraju prema našoj zemlji time što svoje odbore dogovaraju i ustupaju politikama koje negiraju genocid u Srebrenici.

 

Narednih dana će se u potpunosti ogoliti istina i mi ćemo ispred koalicije Moja adresa Srebrenica izaći u javnost i saopštiti imena pojedinaca i stranaka kojima nije uopšte stalo ko će pobijediti u Srebrenici, oni svojim postupcima i činjenjem daju veliki doprinos kandidatu koji negira genocid u Srebrenici.

 

Naime radi se o strankama i pojedincima koje nemaju odbore u Srebrenici i fiktivno su se prijavili na izborima kako bi trgovali sa odborima. Trgovina sa Srebrenicom je moralno nedopustiva za one koji imaju moral, zato ih molim da to ne čine i pozivam da sarađuju sa strankama koje su na strani politika koje ne negiraju genocid, poručio je Ahmetović

izvor:https://www.oslobodjenje.ba/

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: