"SAHRANIO SAM SINA KADA JE IMAO TRI I PO MESECA..." Željko Samardžić prvi put o gubitku naslednika, u bolnoj ispovesti otkrio sve
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UŽeljko Samardžić danas ima veliku porodicu, tri ćerke, četvoro unučića, i suprugu sa kojom deli radost i tugu više od četiri decenije.

Ipak, početak građenja te porodice, krenulo je velikim gubitkom, preranom smrću sina, koji je imao samo tri meseca.

Željko Samardžić

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Pevač je u potresnoj ispovesti priča o sahrani bebe i kako su Maja i on prevazišli sve do sada.

- Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja, sami podelimo tu tugu i uvek razmišljamo koliki bi bio da je ostao živ, ali to je život. Nikada čovek ne zna šta mu se može desiti u životu. Idete ulicom, pa vas udari auto, a niste se tome nadali. Bio je beba, imao je tri i po meseca, ime sam mu dao Zlatko, po mom kumu koga sam mnogo voleo - rekao je Željko na početku, te je dodao:

Željko Samardžić

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

- Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede.

Kurir.rs/blic
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000