Savić: Odbornici koji su i direktori vraćaju mandate stranci
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-USekretar Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini Bojan Savić potvrdio je danas da će odbornici SNSD-a, koji su i direktori, vratiti mandate stranci na raspoplaganje.

Bojan Savić - Foto: Ustupljena fotografija

Bojan SavićFoto: Ustupljena fotografija

- Gradski odbor je jednoglasno usvojio princip i odluku da odbornici koji su i direktori vrate odborničke mandate odmah nakon sjednice Skupštine grada na kojoj će se razmatrati budžet za narednu godinu - rekao je Savić na konferenciji za novinare.

SNSD u Skupštini grada ima sedam od 31 odbornika, a odluka se konkretno odnosi na direktora Agrarnog fonda grada Zlatana Lazarevića, direktora Doma zdravlja Danijelu Đukin i direktora Kazneno-popravnog zatvora Milenka Gajića.

Savić je rekao da je sljedeći na listi Stevan Trivković, ali s obzirom na to da je on republički inspektor za poljoprivredu zbog sukoba interesa ne može prihvatiti odbornički mandat.

U skupštinskim klupama nadalje će biti Željko Grebić, Tatjana Perić i Slaviša Mastilo, s tim što njihovo imenovanje treba da potvrdi Centralna izborna komisija, a stranka će imati i novog šefa odbornika.

Prema Savićevim riječima, usvojena je i odluka da direktori iz reda SNSD-a Bijeljina, koji su i članovi nekog Upravnog ili Nadzornog odbora, odmah stranci na raspolaganje vrate mandat na članstvo u tim odborima, što će se primjenjivati i na rukovodioce područnih kancelarija u Bijeljini.

Savić je rekao da SNSD ima širok dijapazon mladih koje će promovisati u narednom periodu, ali ne odričući se nikog od provjerenog kadra.

Na konferenciji za novinare je rečeno da je odlukom Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini Željana Arsenović imenovana za potpredsjednika odbora.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je ranije da će SNSD, u skladu s ranijim opredjeljenjem, kroz organe stranke operacionalizovati stav da izabrani ili imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju.

IZVOR: RTRS
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
GR
GR