SAVJETI ZA ZARADU I OPUŠTANJE TOKOM KORONE!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U vremenu kakvom jesmo imamo po svemu sudeći previše vremena. Mi vam donosimo nekoliko prijedloga kako bi ispunili svoje slobodno vrijeme. Svakako tokom ovog vremena treba da se posvetite sebi ,jer sebi ste najbitniji.

1.Jedan od načina da svoje vrijeme "ubijete" jeste da upišete online kurseve.Tu su razni kursevi koji vam se nude kao npr. kurs jezika,informatike,samokontrole i pomoći.Ovako će te unaprijediti sebe i otvoriti sebi velike mogućnosti.

2.Uključite se u vježbanje.Možete sami organizovati ili čak ako nemate inspiracije i za to ima rješenje jer postoje online treninzi koji će Vam pomoći da održite formu ili da tek uđete u nju.

3.Čitajte i informišite se. Čitanje će Vas unaprijediti u smislu Vašeg razmišljanja i Vašeg izražavanja. Također ako nemate knjigu pri ruci imate i online knjige koje možete posuditi za čitanje. Nema izvlačenja !!

4.Pogledajte svoje filmove ili serije za koje do sad niste imali vremena.Preporučujemo romantičnu komediju kako bi se što bolje opustilij u ovo doba preteških tema i informacija. Predlažemo "Lajanje na zvijezde" !

5.Ako želite biti poduzetni i zaraditi također se otvara mnogo prostora.Tu su Vam razni online ankete za koje dobvate određene bodove gdje ih mjenjate za novac.Također možete pisati blogove ili voditi društvene mreže za određenu sumu.Ili jednostavno postanite influenser i pokažite kako se VI zabavljate u kući.

Nadamo se da će te uživati u ovim savjetim i bar neki od njih poslušati.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: