Šeks i Stojazi MVP igrači večeri
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-USinoć su završeni dueli u grupama A i B nakon kojih smo dobili učesnike knockout faze, ali ko će zauzeti prvo mjesto u obje grupe saznaćemo nakon tiebreak mečeva koji se igraju u petak.

U grupi A gledali smo fantastične duele ekipa CMT I APL koje će i igrati tiebreak za prvo mjesto u petak. U prvom meču večeri ekipa Cement predvođena sjajnim Cl0x-om i Stojazijem pregazila je ekipu Alpha kill skorom od 23:1 gdje je jedini upravo Cl0x zaintovao i tako pokvario taj perfect gejm.

U drugoj partiji smo gledali poprilično izjednačen gejm između ekipa APL I CMT gdje je APL pobjedom tražio to prvo mjesto. Gledali smo sjajnu partiju, odlične plejeve i samo su bolji shotcallovi i kontrola mape ekipi CMT donijele pobjedu i tiebreak za prvo mjesto. Igrač partije bio je Stojazi koji je na Jhinu nosio svoju ekipu i završio skorom 13/2/6.

U poslednjem meču dana ekipa ALP je protiv ekipe APL u početku i davala neke dane živote, medjutim turbo je prešao u beast mode i na Tristani završio gejm skorom 14/2/2 i donio svojoj ekipi pobjedu.

 

U grupi B u prvom meču večeri svoju priliku za prolaz tražila je ekipa PRE protiv ekipe TRJ. Iako je njihov top laner na Nasusu bio pravi Raid Boss i izgledalo je kao da je nezaustavljiv Šeks je pokazao koliki pojedinačni keri potencijal ima i sa Viktorom je brisao ljude po mapi, šotovao je Rengara i Swaina i na kraju je skorom 12/2/2 nosio svoju ekipu do pobjede i obezbjedio prolaz dalje.

Drugi meč grupe B, novi hard stomp. Ekipa PRE je vjerovatno bila iscrpljena nakon partije sa ekipom TRJ, i nisu više imali šta da pokažu ali to ne umanjuje stomp koji su im priredili igrači LFD-a. Kill score je na kraju bio 31:2 a gejm je završen u 17. minutu.

 

Poslednja partija dana i ponovo Šeks na keriju. TRJ je u ovoj partiji igrao sjajno, na svim lejnovima i igrači LFD-a prosto nisu mogli da nađu rješenje da se suprotstave. Play koji je odlučio ishod partije odigrao se oko barona kada su igrači TRJ osigurali objectivm i počeli slow push ka neksusu ekipe LFD i tiebrake-u za prvo mjesto. Pored Šeksa koji je odigrao sjajnu partiju na Cassio vrijedi izdvojiti i sjajnu partiju top laner-a na Mordeu i njihovog botlane-a

 

Turnir se nastavlja večeras od 20:00 mečevima grupa C i D na DžonsaTV, dođite da se družimo zajedno.

https://trovo.live/dzonsaTV

Napomena: Prethodna odluka o diskvalifikaciji ekipe MFA je preinačena te će oni ipak imati svoju prilku da nadju mjesta medju najboljima.

Autor: Noctiis
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: