Seks uputstvo na srpskoj televiziji: Kako raditi one stvari u doba korone
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon “lutajućeg reportera” Marka Dolaša, još jedna nevjerovatna scena sa Hepi televizije je uzbunila društvene mreže.

Naime, na društvenim mrežama se kao luda šeruje fotografija koju je neko slikao mobilnim telefonom, a u pitanju je uputstvo koje se pojavilo u jutarnjem programu Hepija.

Uslikano je “uputstvo za sprečavanje širenja virusa kovid 19”, ali koje nas ne uči kako da peremo ruke ili držimo rastojanje, već kako da vodimo ljubav. I to kroz primjer rizične i manje rizične poze.

Zapravo se ova slika pojavila u emisiji “Dobro jutro Srbijo” emitovanoj 29. juna, u kojoj su gostovali Miroljub Petrović i Jovan Marić.

VITEZ PROTIV LEGALIZACIJE POROKA - Miroljub Petrovic protiv Dzona Bosnica i Jovana Marica!

djs #dobrojutro #dobrojutrosrbijo #tvhappy Gosti: Prof dr Miroljub Petrović - Direktor instituta za prirodnu medicinu Džon Bosnič - Novinar i publicista Pro...

Preporuke za bezbjedan seks tokom pandemije svakako treba da postoje, ali da li ih treba prikazivati sa sve slikama, u jutarnjem programu – to su se pitali brojni začuđeni korisnici društvenih mreža koji su naletjeli na ovu fotografiju. Takođe nije baš najjasnije da li je slika autentična preporuka stručnjaka pošto umjesto “Vlada” piše “Blada”.

Inače, dobro je da znamo kako da svoj seksualni život prilagodimo vanrednim okolnostima koje nam je donio koronavirus.

 

Izvor: nova.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano