SERIJA "BOLJI ŽIVOT" JE KULTNA, A EVO KOLIKI SU ZAPRAVO BILI HONORARI GLUMACA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U poslednjem intervjuu, Lidija Vukićević, koja je tumačila lik Violete Popadić, otkrila je koliko je novca bilo moguće zaraditi od ovog projekta.

- Svega se sećam kao da je bilo juče. Najdraže mi je što vidim da se serija i danas gleda, kao i to što se dopada mlađim generacijama. Ja sam svoju kuću na Golupcu kupila od honorara koje sam zaradila snimajući ovu seriju. To je bio savet moje majke koja mi je rekla da nemam stalno zaposlenje i platu, pa da je to najbolji način da se obezbedim i drago mi je što sam je poslušala - ispričala je glumica za Alo!

- Preko 30 godina igram u pozorištu, a sada sam dobila ponudu od makedonskog teatra da budem njihova prvakinja i to sam rado prihvatila. Malo je tužno što te tvoji neće, a drugi te traže. Mi veličamo Ninu Badrić, koju izuzetno poštujem i volim, a pričamo loše o našoj divnoj Aleksandri Radović, tako je i slučaj sa mnom - dodala je Lidija.

- Ne selim se u Makedoniju, mada to nije isključeno. Planirala sam da budem tamo koliko to od mene obaveze budu zahtevale, ali ću se vraćati u Beograd. Mada, ja sam zbog ljubavi napustila našu zemlju, tako da se možda to i sada desi.

pruzeto:https://www.espreso.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: