Shvatila sam da on moju prošlost ne može da oprosti:Mina otvorila dušu Drvetu mudrosti!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Posle žestoke rasprave, sa sada već bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, Mina Vrbaški je zatražila pomoć od Drveta mudrosti, pa otvorila dušu i otkrila za čim najviše žali.

 

Mina je, naime, tužna i neraspoložena došla u Rajski vrt, gde je u suzama pričala o svojoj ljubavi sa Mensurom, te istakla da zna da joj niko nikada neće oprostiti njenu prošlost i to što se bavila prostitucijom.

- Šta bi Mensur želeo da mu prirediš? - pitalo je Drvo.

- Ja mislim da bi on najviše želeo poziv sa bratom, ali ja sam svesna da taj poziv ne bi nama ništa dobro doneo. Želela bih neku večeru na Rajskom ostrvu, kako bih bila sa njim, da ga imam samo za njega, neku muziku, da probam da plešem sa njim, da vratim sve ono što sam izgubila svojim greškama. Smatram da sam za 80 odsto kriva ja, moj bezobrazluk. Ne krivim njega za naš kraj, već sebe. Bila sam sebična., nikada u životu nisam imala nekoga ko me voli ovoliko - govorila je Mina.

- Shvatila sam da on moju prošlost ne može da oprosti, ne mogu ni ja samoj sebi. Rekao mi je da neće moći da podnese da ga neko zaustavi i kaže da je bio sa mnom, da ne može da nosi moj krst, da počinje da bude svestan realnost. Šta su ove devojke bolje od mene, sve su one isto, ali ćute, neće da kažu. Ja sam sve svoje greške rekla ovde - rekla je Mina.

Za kraj razgovora, Mina je tražila da Drvo pusti pesmu za Mensura i nju.

- Volela bih sada da mi pustiš jednu pesmu, ako uspem da ga dovedem u dvorište, ako ne da sutra ogranizujem večeru na Rajskom ostrvu? Pesma je od Aleksandre Radović, "Čuvaj moje srce".

 

izvor:https://www.blic.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano