SKANDAL KAKAV SPORT NE PAMTI: Amerikanci nazvali Đokovića MAGARCEM! Sramna PLJUVAČINA po Noletu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Poznati američki sajt "The daily beast" objavio je novi tekst sa naslovom "Novak Đoković, najveći magarac u svetu sporta" čime su šokirali ceo svet!

- Novak Đoković je najveći magarac u istoriji profesionalnog sporta - naslov je teksta na pomenutom sajtu, kojim jasno daje do znanja o kakvom se novinarstvu radi (ko ima iole malo kulture, ne bi sebi dozvolio da napiše navedenu rečenicu, a kamoli da joj nešto tako stoji u naslovu), pa onda i ne čudi ono što se u tekstu može pročitati.

Autor je navodno voleo Novaka, ali je promenio mišljenje najpre zbog Đokovićevog stava oko vakcine protiv koronavirusa, uz podsećanje kako je naš as imao gurua Pepea Imaza godinu i po dana i za to vreme osvojio "nula grend slemova", a onda i zbog njegovog veganskog načina života.

 

Na udar onda dolazi organizacija Adria tura i priča kako teniseri bez majica plešu u noćnim klubovima, a posle bivaju zaraženi koronom. Tu možda dolazimo i do ključnog problema, odnosno odluke da Đoković osnuje Udruženje profesionalnih tenisera i objavi "rat" ATP turu, koje nazivaju "nekom vrstom organizacije za zaštitu muških prava tenisera, jer teniserke nisu zaslužile da zarađuju isto novca koliko i teniseri".

 

Poseban osvrt naravno ide na US open i "slučajno ispucavanje loptice u linijskog sudiju", koji je rezultovao kaznom za Novaka, ali i "smtrnim pretnjama za sutkinju", što je kako navode u tekstu samo vrh ledenog brega idiotizma.

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: