SKANDAL! Milo preti Srbima u Crnoj Gori da će biti proterani kao u "Oluji", Vučurović: Mislili smo da je naučio lekciju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPoslanik Demokratskog fronta (DF) Jovan Vučurović reagovao je na autorski tekst predsednika Crne Gore i šefa DPS Mila Ðukanovića porukom da se na sadržaj ne treba previše osvrtati, ali da treba upozoriti na onaj deo gde, kako je naveo, bezočno preti pogromom, likvidacijama i proterivanju Srba iz Crne Gore.

Ocenjujući da je sadržaj Ðukanovićevog autorskog teksta "poznata prežvakana priča", te, kako kaže, serija obmana, podmetanja i neistina.

- Zaista, nakon decenija pljačke, kriminala, uništavanja Crne Gore od Ðukanovića teško je svariti bilo kakvu priču, njegovu i bilo koga drugog iz DPS-a, a naročito o budućnosti Crne Gore - naveo je Vučurović.

On je na zvaničnoj fejsbuk stranici DF-a poručio da, međutim, treba "upozoriti na onaj deo gde predsednik DPS direktno, ponovo, preti Srbima i SPC u Crnoj Gori da će doživeti ono što i srpski narod u zločinačkoj "Oluji'' - bezočno preti pogromom, likvidacijama i proterivanjem".

 

- Znamo da ga je poodavno obuzeo ustašluk i obožavanje Sekule Drljevića, i da se to prenelo na jedan deo njegovih pristalica, ali smo mislili da je naučio lekciju 30. avgusta 2020. kada ga je narod ispratio u opoziciju, između ostalog baš zato što je naumio da od Crne Gore pravi antisrpsku državu - naveo je Vučurović.

https://www.facebook.com/100050311187190/posts/pfbid02quWQ91PhKrGsZvW4bPhoc9Z3hDF4VU9dmTPPk9KLTXVpSLrBw3gJdK1rT3ooKPt8l/

Poručuje da je to, uostalom, ono što je i bila intencija programa DPS u kome se planiralo formiranje neke fantomske crkve i nova identitetska politika, zasnovana, naravno, na obračunu sa Srbima i istorijskom Crnom Gorom.

- Međutim, povio je uši kada je video snagu naroda odlučnog da brani srpski identitet Crne Gore i da ne dozvoli da svetinje padnu u ruke montenegrina i nastavljača politike Sekule Drljevića. Izgleda da se ponovo uželio da dobije po prstima. Mada, pretio je tako i odlaskom u šumu pa ga eto po hotelima, jahtama i bahanalijama - naveo je Vučurović i istakao:

- Tako je pretio sa Cetinja u septembru prošle godine, kada je organizovao proteste protiv Crne Gore i ustoličenja mitropolita Joanikija, pa je kukavički ostavio na cedilu svoje pristalice, ali i Ranka Krivokapića koji nije umeo da stavi gas masku, nego mu je zapinjala za noge dok je strateški napuštao mesto sukoba.

Vučurović primećuje da jej ipak dobro što se Ðukanović latio pisanja autorskih tekstova.

- Ako bude pravne države, a DF će se potruditi da je bude, imaće i Ðukanović i njegovi prijatelji iz mafije i partije, što je isto, vremena da pišu, ne samo autorske tekstove, nego i neku obimniju građu, memoare i biografije…Neki su već tamo, i to oni bez kojih Ðukanović nije mogao svih ovih godina - napisao je Vučurović.

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: