SKANDAL POTRESA SJENICU: Procurio eksplicitni snimak načelnika s opštinskom službenicom!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Porno-skandal trese Sjenicu! Predsjednik opštine, dugogodišnji političar i funkcioner Hazbo Mujović (55) snimao se tokom seksa sa plavokosom ženom, inače opštinskom službenicom.

Na snimku se sve jasno i eksplicitno vidi, a kroz kadar u nekoliko navrata prolazi kao od majke rođen Mujović, kom se jasno vidi lice, baš kao i polni organ spreman za akciju. Nešto kasnije, kamera snima seks sa službenicom od početka do kraja.

Mada se jasno vidi njegovo lice, Mujović je za bogradske tabloide iznio drugačiju verziju.

Ne učestvujem u tome, to su lažirani snimci. To me ne zanima, radite s tim šta god hoćete. Ja radim svoj posao i ništa drugo me ne interesuje. Uostalom, malo reklame ne škodi - nije bio previše rječit Mujović.

PROČITAJTE I: Italija je lažirala broj umrlih od korone: Ovo je stvarno stanje (VIDEO)

Ovo nije prvi seks-skandal u kojem se našao čelnik Sjenice. Naime, prije četiri godine objelodanjeni su telefonski razgovori sa njegovom navodnom ljubavnicom. On je i tada tvrdio da mu je afera podmetnuta, da su snimci lažirani i da on ne koristi lascivni rječnik. Uslijedili su novi skandali druge vrste, pa je Mujović optuživan za malverzacije s novcem, zbog čega je krajem aprila 2018. jednoglasno smijenjen sa funkcije predsjednika SDA u Sjenici, kao i sa mjesta predsjednika opštine.

Kako je tada pisao Sandžak press, Mujović je smijenjen pod udarom afera u kojima se našao i nedoličnog ponašanja. Međutim, on je ubrzo vraćen u fotelju predsjednika opštine Sjenica, u kojoj sjedi i danas.

 

Izvor: slobodna-bosna.ba
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: