ŠKORPIJA: Ona je sve u jednoj ženi - PRIJATELJICA, ZAVODNICA...ma KRALJICA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

LJUBAV

U ljubavi joj nema ravne. Svom partneru će pružiti sve što mu treba. Pod uslovom da joj on ostane vjeran, spremna je i na kraj svijeta zbog njega. A kada Škorpija voli, to je onda iskreno i do kraja. Sa njom nema skrivenih igrica, namjera ili maski, jer kada voli ona je potpuno svoja.

Svom partneru će pokazati svoje pravo lice, jer ako je voli prihvatiće je takvu. A naravno, i ona kada voli onda je to iskreno i čisto. Osvojiti ovu ženu da bude tvoja, dobijaš nešto nevjerovatno. Ljubavnica, zavodnica...ma savršena žena je ova Škorpija. To što ona ima, ta magija, nijedna žena na svijetu više nema.

Ta magija i mističnost njena, privlači suprotan pol kao magnetom. Ima u svojim očima čarobnu moć privlačenja. Ona kada zacrta sebi metu, imaće ga sigurno. Tako da nju nije dobro imati za suparnicum ili pokušati uzeti njenog muškarca, jer izgubićeš sigurno. 

POSAO

U poslu je jako posvećena i vrijedna. Ne očekuje da se sve riješi lako, već uzme stvar u svoje ruke i riješi svaki problem i zadatak. Odlična je kao radnik, ali kao šef je pravi robovlasnik.

Ali to je zato što je svjesna koliko ko može, i zbog toga tjera svakoga na svoj maksimum. Ali to uopšte nije loše, jer tako probijaš barijere koje si do sada imao. 

Ostvaruješ nove ciljeve za koje nisi ni znao da možeš. Jer tako te Škorpija natjera da uradiš, vjerujući u tebe. One su prave zabavne šefice kada se odmara i zabavlja. ALi kada se radi onda je sve što traži...red, rad i disciplina.

A kao radnica je izuzetno vrijedna. Daće sve od sebe da obavi zadatke koji se očekuju od nje. Nikada ne odustaje bez obzira koliko teško bilo. Baš zbog toga su one tako uspješne i pune samopuzdanja. Znaju koliko mogu i ne boje se da to pokažu.

Slični članci: 

  1. VIKEND HOROSKOP - Najsretniji znakovi će biti ŠKORPIJA, RAK i VODOLIJA
  2. BIKOVI, došlo je vaših 5 MINUTA - MAJ za vas donosi USPJEH i SREĆU na svim poljima

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
авг 9, 2022, 8:43 по подне - Jole
авг 5, 2022, 8:52 по подне - Jole
авг 2, 2022, 6:08 по подне - Jole
авг 1, 2022, 9:33 по подне - Jole
јул 31, 2022, 6:35 по подне - Jole
Autor: