SLAVNI GLUMAC IZVRŠIO SAMOUBISTVO U STANU: Poslednja fotografija sa prodavačicom u radnji slutila strašnu tragediju?!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Poznati američki pevač, glumac i komičar Robin Vilijams izvršio je samoubistvo u avgustu 2011. godine. Posle toga, njegova supruga Suzan Vilijams rekla je da je uticaj Parkinsonove bolesti koja mu je dijagnostifikovana nekoliko meseci pre toga imala veliku ulogu na to da se odluči na ovaj korak.

Vilijams je patio, takođe i od paranoje i halucinacije. Polako je gubio svest i toga je bio svestan. Nije uspeo sve to da zaustavi i nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom.

Vrsta demencije koju je imao glumac, sličan i gotovo nerazlučiv tip povezan sa Parkinsonovom bolešću i nastaje kada se vrsta nervnog sistema zvanog Levi-jeva tela, razvije u nervnom sistemu, što dovodi do simptoma poput teškoće pamćenja stvari, problema sa razmišljanjem i obradom informacija i halucinacije. Takođe, postoji snažna veza između demencije i depresije. Između 20–60% obolelih od demencije doživeće depresiju.

 
 

Naime, Vilijams se samo nekoliko nedelja pre samoubistva prijavio na rehabilitaciju u Centru za lečenje bolesti zavisnosti u Minesoti. Želeo je da se izleči i da iskoristi priliku da se fokusira na ozdravljenje i buduće projekte.

Njegova poslednja fotografija pred samoubistvo je ugledala svetlost dana, a bila je sa prodavačicom Abi Alberson koja je želela da iskoristi priliku da se fotografiše sa njim i rekla da je on bio jedina poznata osoba koja je ikada ušla u prodavnicu.

IZVOR: SRBIJA DANAS

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: