SLIKE IZ BLOKA NA NBGD GDE SU SE POTUKLI NAVIJAČI PARTIZANA I ZVEZDE! Ostale KRVAVE ulice: "Mislili smo da je POKOLJ!"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNa mestu gde se sinoć dogodila tuča navijača Zvezde i Partizana su ostali tragovi krvi.

Na mestu gde je sinoć izbila masovna tuča u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, gde su se dve navijačke grupe sukobile i među kojima ima povređenih i danas su vidljivi tragovi krvi. Stanari 63 bloka gde se sinoć dogodila masovna tuča na Novom Beogradu kažu da su napadači bili parkirani kod garaža između zgrada.

"Čuli smo da su se parkirali kod garaže, bukvalno izleteli iz auta i pretukli ih palicama, a nakon makljaže su seli u kola i pobegli", kaže komšija i dodaje da je čuo kako neko doziva pomoć. "Neko od njih je bukvalno jaukao, sve se čulo s prozora, a onda je jedan od njih zvao Hitnu pomoć i rekao 'platiće nam za ovo'."

Komšija koji živi u zgradi ispred koje je bilo mnogo krvi kaže da je scena bila strašna. "Jedan je skinuo duks i dao ga jednom od povređenih, zavezao mu je glavu koja je krvarila. Užas, ne možete da zamislite sve su to klinci koji ni ne znaju šta je život", kaže sagovornik. Stanari okolnih zgrada kažu da su čili sirene policije i Hitne pomoći oko 23 sata, a navode i da je nakon makljaže cela ulica bila krvava.

"Čuli smo da je sinoć u parku bilo oko desetak mladića koji svake večere sede na klupicama i ne prave probleme, ali u jednom trenutku je došla velika grupa sa štanglama, drvenim palicama i pojurili su ih. Počela je opšta jurnjava i negde kod garaža su prebili nekoliko njih", kaže jedan od stanara dok drugi dodaje :

 

"Krvi je bilo na stepenicama i kod jedne garaže toliko da sam jutros kad sam naišao mislio da se dogodio pokolj." Sagovornik kaže da su napadači nakon tuče pobegli ka Vojvođanskoj ulici, a čuli su da su neki od njih sinoć i privedeni.
"Lekari su pokušavali da zaustave krvarenje povređenima u tuči, a sad saznajem da su se potukli zbog nekih grafita", kaže sagovornik i dodaje: "Ovo je teritorija navijača Vandal bojsa i oni ovde nikad ne prave probleme, ali su valjda bili kod suparnika i išarali im neke grafite pa su ovi došli da im se osvete." Kako navode stanari često se u ovom delu grada dešavaju tuče, ali je ovo velika u poslednjih godinu dana.

(MONDO/Kurir)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: