"SMEĆE JEDNO, TREBA TE GAZITI! SVE ĆU DA KAŽEM!" Čolak PRETIO Ivani pred spavanje, njena reakcija ga OHLADILA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Posle emisije "Gledanje snimaka" Bane Čolak i Ivana Krunić otišli su u sobu za izolaciju kako bi spavali. Međutim, Bane je počeo da viče na Ivanu govoreći da će sve reći o njoj, dok je ona sve vreme ćutala i ignorisala ga. Inače, Banetu se nije svidelo što je Ivana izjavila u emisiji da je on namerno želeo da diskvalifikuje Mensura Ajdarpašića.

- Za stolom imaš m*da... Šta je m*donja? Ćutimo? To ćeš da dokažeš na sudu da sam ja hteo nekoga da diskvalifikujem. Ti si takvo đubre lažljivo, ti si povređena bolesnica koja iznosi laži koje mogu da naprave sr*nja napolju. Došla si mene da kanališ maksimalno, jer si sebe ukanalila svojim pilećim mozgom. Ja ću biti gospodin, pa neću pričati o nekim stvarima. Doći će vreme, pa ćemo pričati o pevačima, koliko ih je bilo i sve, ali kada dođe vreme. Lažeš kao pas! - besan je bio Bane.

- Kakav si ti pas, j*bao mi pas majku kad sam se sažalio na tebe. Treba te samo gaziti istinom. Keru jedan lažljivi. Kako lažeš kerino lažljiva, a Bane će ti samo vratiti istinom, a krenućemo od tvog poremećaja koji si mi priznala da imaš. Sve ćemo da pričamo kada dođe vreme. Smeće jedno, na šta si ti spremna. Tebe treba šutnuti kao k*ju! Kao pas lažeš! - nastavio je Bane.

Zadruga 3 - Bane besan na Ivanu, drži joj slovo i vređa je, dok ga ona ignoriše - 19.06.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: