SOFIJA MAŠE SRBIJI I KAŽE HVALA LJUDI, SAD IDEM DA SE BORIM: Uskoro kreće na najvažnije putovanje u životu! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

SOFIJA MAŠE SRBIJI I KAŽE HVALA LJUDI, SAD IDEM DA SE BORIM: Uskoro kreće na najvažnije putovanje u životu! (VIDEO)

Mala princeza Sofija čeka polazak na najbitniji životni put, a njeni roditelji su u grupi u kojoj su i do sada kačili informacije o sakupljanju novca sada objavili snimak ove male heroine koja obučena u roze boju koja maše ručicama.

Oni su u opisu napisali da je situacija sa koronom otežala procedure, ali da su strpljivi i čekaju polazak.

- Drugari, Sofija vas pozdravlja i svima vam maše. Ova situacija sa koronom je dodatno otežala i onako komplikovane procedure, ali mi smo strpljivi i čekamo polazak. Još jednom, hvala svima što ste uz nas! - napisali su Sofijini mama i tata. 

Podsetimo, neverovatan iznos od 2,1 milion dolara za lečenje male Sofije Markuljević, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, prikupljen je nakon četiri meseca borbe.

Inače, Sofija se rodila kao zdravo dete sa ocenom 9. Tokom prvog meseca života izgledala je kao i sve zdrave bebe, ali već u drugom mesecu Sofija potpuno prestaje da pomera ruke. Pedijatar je tada uputio na neurološki pregled.

Zahvaljujući izuzetnoj stručnosti lekara, sa dva i po meseca je utvrđeno da je u pitanju retka, ali izuzetno progresivna i smrtonosna neuromišićna bolest - Spinalna mišićna atrofija tip I.

Više o Sofiji pročitajte klikom na link OVDE.

(Espreso.rs / S.T.)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: