ŠOK IZJAVA MAJE MARINKOVIĆ: "Janjuš me je TUKAO, krila sam modrice. Snimao me tajno tokom intimnih odnosa i slao..."
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Starleta Maja Marinković tvrdi da ju je ljubavnik Marko Janjušević Janjuš tokom njihove burne afere tukao i psihički maltretirao, ali i tajno snimao tokom intimnih odnosa i navodno te video snimke slao drugarima.

Maja Marinković je zbog svega ovoga pre nedelju dana raskinula sa Janjušem, a o paklu kroz koji je prošla ćutala je sve dok on nije počeo javno da hvali bivšu ženu Enu i naziva je najboljom osobom na svetu.

Tada je objavila prepisku i snimke koji dokazuju da su u vezi. "On se pravi fin, kao da sam ja njega naterala da bude sa mnom. Janjuš je jedan običan nasilnik! Tukao me jei maltretirao iz ljubomore. U celoj toj histeriji i ja sam njemu nekoliko puta lupila šamar. Naravno da ću da se branim, kada je on mene izudara od batina.

Cela sam bila u modricama! Krila sam se od tate i nisam smela da izađem iz stana među ljude da ne vide na šta ličim. Za sve što tvrdim, imam dokaze, rekla je Maja. Starleta tvrdi da je čak i planirala da košaškaša prijavi policiji.

"Čupao mi je uši iz ljubomore. Barem 25 puta me je uhvatio za uvo i vukao kada se svađamo. Razmišljala sam da ga prijavim policiji i sigurno bi išao na robiju, ali mi je bilo žao da njegova ćerkica Kruna godinama ne viđa oca." Maja je istakla da je na ovo mučenje odlučila da stavi tačku tek kada je shvatila da ju je Janjuš tajno snimao tokom intimnih odnosa i da je te snimke slao svojim drugovima. "On me je bez blama snimao tokom intimnih odnosa, da ja to ne znam. Kasnije me je tim snimcima ucenjivao.

Kada sam shvatila šta je uradio i da te snimke šalje drugovima, a javno priča da on i ja nismo u vezi, odlučila sam da ga ostavim, ali da mu pre toga vratim istom merom. Bili smo u mom stanu, imali smo odnose i posle akcije sam ja upalila kameru i snimala ga u gaćama. Htela sam tim snimkom da dokažem da smo dugo u vezi, ali i da mu pokažem da ne može time da me ucenjuje. Pogubio se, odmah je počeo da briše moje snimke", rekla je ona za Informer.

izvor:https://www.blic.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: