ŠOK ZA ŠOKOM: Zukorlić bio sa ženom poznatog mafijaša, otkrivamo pikantne detalje!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bivši muftija i lider SPP Muamer Zukorlić, i pored dve supruge, bio je u ozbiljnoj vezi sa manekenkom, poznatoj široj javnosti po ranijoj vezi sa jednim od najvećih mafijaša na ovim prostorima, saznaje Republika.

Zukorlić se sa ovom lepoticom, koja se pojavljivala i na TV-u, viđao isključivo u inostranstvu, u jednoj od država bivše SFRJ. 

Mediji su, inače, objavili da je pokojni muftija imao i treću ženu po šerijatskom zakonu- novinarku Belksiu Crnovršanin, i da je ona išla u Mešihat Islamske zajednice da traži svoj deo nasledstva, ali je ona to demantovala. 

- Muftija je bio u ozbiljnoj, dugogodišnjoj vezi sa jednom manekenkom (ime i prezime poznato redakciji). Ona se pojavljivala na TV-u, imala je uspešnu karijeru, ali je ipak najpoznatija kao bivša žena velikog mafijaša sa ovih prostora. Reč je o čoveku koji je bio i na optužnici za neka od najtežih krivičnih dela, a poznat je i po stravičnom nasilju nad jednom od svojih bivših devojaka - priča izvor lista Republike iz Novog Pazara, blizak porodici Zukorlić. 

Nikada se, dodaje, nisu eksponirala u javnosti, a viđali su se isključivo u inostranstvu. 

- Ta manekenka nikad nije dolazila u Novi Pazar ili Beograd, njih dvoje su se viđali samo u inostranstvu, u jednoj od država bivše SFRJ. Ona je zaista prelepa, zgodna i iako je muftija bio lud za njom, pazio je da ih ne otkriju - ističe naš izvor. 

Muamer Zukorlić je imao dve žene i sa svakom od njih po četvoro dece. Prva supruga je Umeja Zukorlić, a druga Elma Elfić Zukorlić. 

 

Izvor republika.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano