ŠOKANTNI DETALJI SUDSKIH DOKUMENATA: Ozloglašeni pedofil Epstajn snimao odnose Klintona i princa Endrua sa devojkama!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UDžefri Epstajn tajno je snimao intimne odnose princa Endrua, Ričarda Brensona i Bila Klintona sa devojkama na njegovom ozloglašenom ostrvu, tvrdi se u najnovijim otpečaćenim sudskim dokumentima.

Sara Rensom, koja kaže da je bila žrtva Epstajna, pisala je o tvrdnjama da je vojvodu od Jorka, bivšeg američkog predsednika i biznismena milijardera u eksplicitnim momentima snimio američki milijarder i osuđeni pedofil Džefri Epstajn.

Rensom je dala izjavu uoči izricanja kazne Epstajnovoj bivšoj devojci i dugogodišnjoj saradnici Gislen Maksvel za trgovinu ljudima.

Princ Endru je odlučno negirao da je uradio bilo šta loše, dok je u ime Ričarda Brensona, portparolka ‘Virgin Group’ rekla: „U izveštaju Njujorkera objavljenom 2019. godine, Rensom je priznala da je ona ‘izmislila’ trake. Možemo potvrditi da su tvrdnje Sare Rensom neosnovane“

Klintonovi predstavnici nisu imali komentar nakon što im se obratio Skaj njuz.

Rensom je takođe navela u svojim mejlovima da je bivši američki predsednik SAD-a Donald Tramp imao seksualne odnose sa „mnogim devojkama“.

„Kada je moja prijateljica imala seksualni odnos sa Klintonom, princom Endruom i Ričardom Brensonom, Džeferi je zapravo snimao seksualne snimke svake posebne prilike. Hvala Bogu, uspela je da dođe do nekih snimljenih seksualnih snimaka, na kojima se jasno prepoznaju lica Klintona, princa Endrua i Brensona koji imaju seksualni odnos s njom. Frustrirajuće, Epstajn nije viđen ni na jednom snimku, bio je tako pametan“, navodi se u spisima Rensomove.

Navodi se i da ona lično može da potvrdi da je „svojim očima videla dokaze o ovim seksualnim radnjama, koji jasno identifikuju Bila Klintona, princa Endrua, Ričarda Brensona koji su imali seksualni odnos sa mojom prijateljicom“.

„Kada je moja prijateljica na kraju imala hrabrosti da progovori i otišla u policiju 2008. da prijavi šta se dogodilo, ništa nije učinjeno i bila je krajnje ponižena od strane policijske uprave u koju je otišla da prijavi šta se dogodilo“, navela je Sara Rensom.

Inače, Gislen Maksvel osuđena je u junu 2022. na 20 godina zatvora zbog pomaganja Epstajnu u seksualnom zlostavljanju tinejdžerki, u onome što je sudija nazvao „užasnom šemom“ koja je žrtvama nanela „neprocenjivu“ štetu.

Maksvel je u pritvoru od jula 2020. uprkos pokušajima njenih advokata da je puste uz kauciju. Njena žalba je zakazana za novembar naredne godine.

Epstajn je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u saveznom zatvoru na Menhetnu u avgustu 2019. dok je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu ljudima. Njegova smrt je proglašena samoubistvom.

Izvor: Nova.rs
Foto: Rolling Stone
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
GR
GR