SRAMNO: Ovaj Milov batinaš krije veliku tajnu! Radi se o…
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

O „podvizima“ Milovog batinaša Dejana Ostojića, zvanog „Gmaz“ i „Svinjče“, inače komandira policijske stanice u Herceg Novom, koji je proteklih dana predvodio policijske eskadrone koji su brutalno prebijali nedužan narod u Budvi, već smo pisali…

 

Poznato je i to da je reč o priprostom siledžiji, koji se kroz policijsku hijerarhiju probijao isključivo zahvaljujući političkim vezama svog oca Mitra, visokog funkcionera Demokratske partije socijalista (DPS) kao i da tokom svog službovanja u Boki, gde je inače skoncetrisan dobar deo pripadnika ozloglašenih kriminalnih klanova, može da se podiči jedino pustošenjem lokalnih pečenjara….

 

Međutim, iz poverljivih izvora bliskih Ostojiću došli smo do podataka koji bacaju potpuno drugo svetlo na ovog Milovog batinaša, odnosno da je reč o deklarisanom Srbinu iz Novog Sada.

 

Naime, „Gmaz“ je kao i većina Milogoraca, pre konvertiranja bio Srbin, pa čak i državljanin Republike Srbije, koja ga je kao deklarisanog pripadnika srpskog naroda velikodušno primila u državljanstvo 2010. godine…

Ostojić je u to vreme zajedno sa suprugom, Srpkinjom iz Vrbasa živeo u Novom Sadu, u stanu koji se i danas nalazi u njegovom vlasništvu, a koji s obzirom da sve ređe dolazi u svoju novu domovinu proteklih godina izdaje u zakup..

 

Naime, nakon prijema u državljanstvo Srbije Ostojić je želeo da ostane da živi u Novom Sadu i da zasnuje radni odnos u MUP-u Srbije, do čega ipak nije došlo, najverovatnije zbog nešto oštrijih kriterijuma za prijem nego što je to bio slučaj u njegovoj matičnoj državi….

IZVOR: NACIONALIST

Dejan ostojić svinjče gmaz, sebin iz novog sada milov policajac

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: