Srbijanski stručnjak novi trener ruskog velikana
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nekadašnji trener Partizana, Videotona, Olimpije i Rada Marko Nikolić novi je trener moskovske Lokomotive. Srbijanski stručnjak je potpisao ugovor na dvije godine sa opcijom produženja na još jednu.

Tako će srbijanski stručnjak na klupi zamijeniti legendarnog Yurija Semina, kojem ističe ugovor sa popularnim lokosima. U novom klubu Nikolić će biti imenovan 1. juna, kada je zakazan povratak u trenerski posao, nakon što je po raskidu ugovora sa Videotonom u novembru 2019. godine bio bez angažmana.

"Локомотив" 🏠 #StayHomeStayLoko on Twitter

Сегодня состоялось собрание Совета директоров ФК "Локомотив", на котором на пост главного тренера клуба был единогласно утвержден Марко Николич. Он приступит к выполнению своих обязанностей с 1 июня 2020 года. Желаем ему успешной работы и больших побед! https://t.co/hEDS3PhjPW

"Dragi navijači Lokomotive, na današnjem sastanku Upravnog odbora, Marko Nikolić je zvanično postavljen za šefa stručnog štaba prvog tima. Srbijanski stručnjak stupiće na dužnost 1. juna 2020. Želimo Marku uspješan rad i velike pobjede", stoji u saopštenju moskovskog kluba.

Nikolić: Sa duplom krunom iz 2017. 

Što se tiče trofeja u dosadašnjoj karijeri Nikolić je osvojio duplu krunu sa Partizanom 2017. godine, sa Videotonom je 2018. bio prvak Mađarske, a 2019. se okitio trofejem za osvajača kupa te zemlje.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: