SRBIJI OBJAVLJEN RAT Moćna hakerska grupa najavila brutalnu osvetu našoj zemlji, njihove reči uznemirile javnost (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 

Moćna hakerska grupa uputila je upozorenje Srbiji i najavila odmazdu.

Srbija nastavlja da trpi žestoke udare zbog svog stava o neuvođenju sankcija Ruskoj Federaciji, što je čini jedinom zemljom u Evropi koja to nije uradila.

Ovaj put se na Srbiju ostrvila moćna hakerska grupa koja je uz žestoke pretnje i uvrede najavila i osvetu.

648214_280637742-2226053090891413-4555853494984067119-n_iff.jpg?t=1652789110

Foto: Printscreen

 
 

Na Tviter nalogu Unknown (Bezimeni) koji se predstavlja kao jedan od pripadnika svetski poznate hakerske grupe Anonimus (Anonymous) pojavio se video pretećeg sadržaja.

https://www.alo.rs/vesti/politika/630758/anonimusi-pretnja-upozorenje-rat-srbija/vest#brid_cp_Brid_832831

- Zdravo, Srbijo. Vi aktivno podržavate Rusiju u njihovim krvavim i terorističkim akcijama prema Ukrajini. Nije vas briga za ljudske žrtve i jadnu ukrajinsku decu i zato ste vi naša sledeća meta. Želim da vam postavim pitanje: Da li ste stvarno toliko glupi ili ne? Ali to nije važno u ovom trenutku, samo očekujte našu osvetu zbog svoje zaslepljenosti i gluposti. Mi smo Anonimus, ne zaboravljamo i ne opraštamo. Očekujte nas. - rekao je autor videa.

Da podsetimo, prethodnih dana nakon samita lidera grupe G7 i kritika na račun Srbije, naša zemlja je pod konstantnim pritiscima zbog svog stava da ne uvede sankcije Rusiji, što je čini jedinom zemljom u Evropi koja to nije uradila. Nakon toga u Beogradu i drugim mestima pojavio se veliki broj dojava o podmetnutim bombama u osnovnim i srednjim školama, kao i na mnogim drugim mestima.

 

Izvor alo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano