Srđan Đoković: Novak se ne oseća dobro, zabrinut sam
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Srđan Đoković, otac najboljeg svetskog tenisera sveta koji je zaražen koronavirusom, oglasio se posle loših vesti i poručio da je zabrinut zbog sina.

Đoković senior je uperio prst sumnje u Dimitrova, smatrajući da je bugarski teniser svoji ponašanjem naneo ogromnu štetu Srbiji i Hrvatskoj.

Podsetimo, Dimitrov je prvi objavi da je inficiran novim virusom Covid-19.

“Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na drugom mestu. Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi… Naneo je veliku štetu Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji”, rezigniran je Novakov otac Srđan.

Srđan Đoković kaže da se Novak oseća dobro, ali da je zabrinut za njegovo psihičko stanje.

“Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog čitave ove situacije. Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva je. Iz ovoga moramo da izađemo još jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način završi”, poručio je u razgovoru za hrvatsku televiziju RTL Srđan Đoković.

Na kraju razgovora Srđan je poručio da se nada da će u budućnosti Novak i njegova porodica ponovo biti u Zadru na jednom takvom turniru.

IZVOR: NOVA RS

Srđan Đoković: Novak se ne oseća dobro, zabrinut sam - Crni Bombarder Portal

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano