SRPKINJA POKORILA BALKAN Milica Mandić se vratila poslije porođaja i osvojila zlato
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-USrpska tekvondistkinja Milica Đuričić, devojački Mandić, nova je šampionka Balkana u kategoriji do 73 kilograma.

Dvostruka olimpijska šampionka trijumfovala je u Sarajevu samo dva mjeseca poslije porođaja i pokazala da je i dalje kadra da osvaja medalje i beleži vrhunske rezultate. 

Đuričić je i u polufinalu i u finalu savladala takmičarke iz BiH, prvo Doru Marušić, pa Aminu Hrvat i tako se popela na pobjedničko postolje uz ovacije publike u Sarajevu.

-Srećna sam i zadovoljna sto sam se vratila na tatami. I poslije porođaja i pauze uspjela da se vratim malo u formu i borim se na Balkanskom prvenstvu. Iako je bilo teško pripremati se i boriti se poslije toliko vremena, tekvondo će uvijek biti moja prva ljubav i drago mi je da se današnji dan ovako završio, rekla je Srpkinja poslije osvajanja medalje.

Istakla je zatim da je uživala u pripremnom dijelu sa mlađim generacijama.

-Ulili su mi vjeru da ćemo biti još bolji nego što smo mi bili. Hvala najboljem treneru Galetu i cijelom timu na neizmernoj podršci koju imam godinama, zaključila je Đuričić. 

izvor: srpska info
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
GR
GR