Stefan Šebez DO DETALJA OTKRIO kako su Luna i Gastoz PROVELI NOĆ - Bio je u stanu i video OVO!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" došlo je do svađe između Lune Đogani i Marka Miljkovića kada je on saznao da je Luna bila u stanu kod bivšeg dečka, Nenada Marinkovića Gastoza odmah nakon jednog od pomirenja u njihovoj vezi. Luna je krila ovu informaciju od svog dečka u strahu da on ne raskine sa njom. Njih dvoje su uspeli da prevaziđu ovu situaciju i sada su nikad srećniji u ljubavi, a čak su se i verili u nedelju.

Te sporne noći u Gastozovom stanu bio je i zadrugar Stefan Šebez koji je rešio da u razgovoru sa Milicom Kemez otkrije šta se dešavalo te noći.

- Nisam došao ovde da kvarim nečiju vezu, to sam odmah rekao! Čak se nisam ni oglašao prvi put, tek kada me opet prozvala! - rekao je Šebez.

Stefan Šebez DO DETALJA OTKRIO kako su Luna i Gastoz PROVELI NOĆ - Bio je u stanu i video OVO!

- Pa, da li se nešto desilo? - pitala je Milica.

- Tada? Pa, bila je sa nama, došla je, sedeli smo, blejali, gledali film, ona je tada bila sama, nije radila ništa loše - dodao je Šebez.

 
 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Zadruga 4 /Šebez otkrio šta se desilo između Lune i Gastoza

Gledaj preko 200 ex YU Tv kanal uzivo, bez satelitske opreme ili kablovske! Ne propusti vise ni jednu utakmicu, film ili seriju! Sve sto je potrebno je internet Probaj besplatno na https://goo.gl/XDSEqdby # booschelo

Srbija.danas

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano