STIGLI PRVI REZULTATI TOKSIKOLOŠKOG NALAZA METJUA PERIJA! Otkriveno da li je glumac konzumirao DROGU
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U
Stani mediji objavili su prve rezultate toksikološkog nalaza preminulog glumca Metjua Perija.

Vest o tragičnoj smrti glumca Metjua Perija, koji se proslavio ulogom Čendlera u hit seriji "Prijatelji", potresla je svet, a nakon zvaničnog saopštenja porodice isplivali su i bolni, jezivi detalji kobne noći. Kako se navodi, slavni glumac se utopio u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu. Pronašao ga je asistent kog je on poslao da obavi određene obaveze. 

Kako su ranije preneli strani mediji u njegovom stanu pronađeni su lekovi koji su glumcu bili prepisani zbog njegovih raznih bolesti, a sada su stigli prvi rezultati toksikološkog nalaza.

Metju je u memoarima otvoreno pisao o svojoj zavisnosti od droga i alkohola, priznao je da je čak 9 puta bio na klinici za odvikavanje, a mnogi su sumnjali i da je tokom kobne večeri bio pod dejstvom nekon opijata. Kako prenosi TZM prvi rezultati toksikoliških nalaza pokazali su da u krvi Metjua Perija nije bilo metamfetamina ili fentanila.

Ipak ovo nisu zvanični rezultati, detaljini testovi koji će pokazati tačnu istinu, kao i da li su u njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi i i da li su lekova koji se izdaju na recept bili u štetnim dozama, biće gotovi tek za nekih četiri do šest meseci.

Kada se prikupe svi ti podaci, mrtvozornik će utvrditi uzrok i način smrti.

 

Izvor: mondo.rs

 

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Autor: