STRAŠNA TUČA NA ULICAMA PODGORICE, LETELO KAMENJE: Pobile se pristalice Mila i pobedničke koalicije!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

STRAŠNA TUČA NA ULICAMA PODGORICE, LETELO KAMENJE: Pobile se pristalice Mila i pobedničke koalicije! (VIDEO)

Pristalice Mila Đukanovića okupile su se u naselju Siti kvart i u okolnim kafićima i na ulici palili baklje i pevali pesme podrške DPS-u.

Večeras je u Podgorici došlo do sukoba pristalica DPS i opozicije, pa je intervenisala policija.

Kako Kurir televizija saznaje, pristalice Mila Đukanovića okupile su se u naselju Siti kvart i u okolnim kafićima i na ulici palili baklje i pevali pesme podrške DPS-u.

 

U jednom trenutku naišle su pristalice pobedničke koalicije i došlo je do sukoba, a letele su i kamenice.

Kako Kurir televizija saznaje, u tuči je bilo povređenih, a policija je ubrzo stigla I razdvojila sukobljene strane. Jedna povređena osoba ostala je da leži. Ubrzo su stigle dve ekipe Hitne pomoći.

Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić upozorio je svoje pristalice da može da dođe do provokacija i da zbog toga ostanu kod kuća.

"Zbog proverenih informacija da značajan broj plaćenih provokatora pokušava da izazove incidente i nemile događaje, kako u Podgorici tako i u drugim gradovima Crne Gore, pozivamo građane da se vrate kućama i u njima nastave slavlje. Ne smemo dozvoliti bilo kakav izgovor odlazećem režimu da opovrgne neporecive rezultate izbora i narodnu volju", navodi se na Facebook stranici Zdravko Krivokapić - Za budućnost Crne Gore.

izvor: espreso

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: