Sudar divova u finalu prije finala!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UVečeras će od 20:00 časova koplja na Riftu da ukrste titani, divovi, šampioni! Večerašnji duel između ekipa Clouded Leopards i Cement mnogi smatraju finalom prije finala i koja god od ove dvije ekipe prođe u narednu rundu će svakako imati ogroman potencijal da osvoji turnir. Večeras se postavlja jasno pitanje. Kristijan ili Claymoore? Da li će stojazi da spusti zavjesu na Leoparde ili će Maikeu da iskoristi svoj ubilački instinkt da pokosi protivnike? Cement ili Leopardi. Ostaje nam da saznamo večeras. Razgovarali smo sa Kristijanom i Fikusom o njihovim očekivanjima i predikcijama. Razgovor pogledajte u nastavku, a link za trovo kanal našeg prijatelja Džonse možete pronaći ovdje:

https://trovo.live/dzonsaTV

 

Noctiis

Prije svega Kristijane dobrodošao po prvi put u IT Bombardovanje. Večeras vas očekuje jako težak meč protiv dvostrukih šampiona ekipe Clouded Leopards. Da li misliš da je tvoja sinergija sa timom i odličan jungling koji si pokazao do sada dovoljan da porazite ovu sjajnu ekipu?

 

Kristijan99

Pozdrav pre svega za sve gledaoce turnira i sve čitaoce . Oni su do sada uvek pokazivali  dobru igru , mi nismo bili u tako dobroj formi , nismo pokazivali najbolju igru ali za večeras  smo se pripremali da pokašemo sve što znamo . Mislim da imamo dosta velike šanse i da je ovo finale pre finala .

 

Noctiis

Jasno je da su Leopardsi napravili velike uspjehe do sada i da će svakako jurišati na finale nakon ovog kao što si rekao finala pre finala. Možda i najbolje parije u džungli smo gledali od strane tebe i Claymoorea. Da li misliš da večeras možeš da nadmudriš i nadigraš ovog talentovanog igrača jer je i više nego jasno da jungleri često imaju najveći uticaj na igru svoje ekipe.

 

Kristijan99

Jungle je uvek bio najbitniji role u igri pored mid lane-a .Jungle ce biti presudan večeras , Claymoore je sjajan , ali mislim da ako budem igrao svoju najbolju igru neću imati nikakvih problema večeras . Takodje smatram da moj champion pool i način igre može da bude presudan večeras.

 

Noctiis

Da, vidjeli smo mnoštvo heroja sa kojima si već do sada igrao. I za kraj koje su tvoje predikcije i da li će večerašnji meč otići u B05 seriju?

 

Kristijan99

Rezultat koji očekujemo je 3-1 , u slučaju da uspiju da nas iznenade 1 gejm sa nekim novim i čudnim pikom , sve u svemu mislim da nećemo da imamo problem ako budemo igrali kako umemo .

 

Noctiis

Hvala ti za izdvojeno vrijeme, želim tebi i ekipi svu sreću u večerašnjim mečevima i naravno da nam priredite titansku borbu!

 

Kristijan99

 

Hvala puno , nismo planirali ništa manje.

 

Noctiis

Prije svega Fikuse dobrodošao u našu emisiju. Prije svega, čestitke na dosadašnjih performansama. Reci mi kakva su očekivanja za večeras i da li možemo računati na ponavljanje sjajnih partija kao do sada protiv jedne od boljih ekipa na turniru, ekipe Cemnet?

 

FikusMeister

Bolje Vas našao, hvala na čestitkama. Pa da budem iskren, današnja očekivanja su da dobijemo CMT sa maksimalnim ućinkom od 3:0. Samouvereni smo u sebe i pripremali jedan dug period. Mogu reći i da je Cement po mom mišljenju drugi najbolji tim posle nas i da ovaj okršaj odlučuje pobednika Freljord turnira.

 

Noctiis

Vi kao dvostruki šampioni prijašnjih turnira sigurno imate visoke ambicije

Svidja mi se samouvjerenst. Šta ti smatraš kao vaše win conditione?

 

FikusMeister

Naravno da imam visoke ambicije, kao wincondition smatram igranje oko objektiva i naravno forsiranje teamfightova gde smatram da smo veoma iskusniji.

 

Noctiis

Želim vam sreću u večerašnjim mečevima. Hvala ti za razgovor i vidimo se večeras na riftu!

 

FikusMeister

Hvala i tebi, vidimo se na mapi Lige Legendi  

I za kraj predikcija trenera ekipe Clouded Leopards je 3:1 u korist njegove ekipe.

 

Autor: Noctiis
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: