Suncokretov med
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Postoje proizvodi koji su sigurno dragoceni za nas a da ih i ne primetimo...

Jedinstvena po lepoti, ova biljka podseća na sunce ali se isto tako i okreće ka njemu, poput religijskog osećaja da se ljudi okreću Bogu, ili poput popularne psihologije, da budemo okrenuti svetlosti. Ako nije reč o njegovoj lepoti, onda svi znamo da se koristi za ulje i ono "zarazno" grickanje semenki, naročito u zimskim danima. Međutim, nismo navikli da kupujemo med od suncokreta, koji je pravi dragoceni nektar za čovečiji organizam. Kada se košnica pčela postavi u polje suncokreta, pčele će sakupljati nektar sa ovih cvetova i neće se dati u potragu za drugim vrstama cveća. 

Suncokretov med ima blag ukus, svetlo žutu boju, dok na sobnoj temperaturi postaje kristalna tečnost. Stručnjaci tvrde da je dobar antimikrobni lek.

Ako smatrate da ovaj proizvod ne viđate na policama u marketima ili negde na pijačnim tezgama, imate priliku da naručite preko sajta  https://eparhija.com/index.php?route=common/home    sa imanja pčelara iz sela Botunje. S obzirom koliko su danas cene meda visoka, za ovaj se može reći da je povoljan jer ima težinu od 1,500gr.

Direktan link do kupovine meda:👇

https://eparhija.com/manastirski-proizvodi-suncokretov-med?tracking=SyXXozl0PXmZ80xKOMEgC1qurDq6j6GlMj2ZTURYAMPrdOOMxUMmLwJEKORCwava

Suncokretov med

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Autor knjiga : Princ spoznaje, Elez, Prvi i trinaesti, Zvuk tišine. Pišem za svoj blog "Krug".