Sve spremno za tradicionalne 456. visinske skokove sa Starog mosta
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Titulu pobjednika u visinskim skokovima sa Starog mosta branit će Emel Tiro pobjednik u disciplini skokova na noge i Dragan Milnović u disciplini skokova na glavu.

U Mostaru će se u nedelju održati tradicionalni 456. visinski skokovi sa Starog mosta.

Program skokova počet će već u subotu 30.7.2022.defileom polaznika škole skokova u vodu "Mostari juniori" koji će krenuti sa platoa ispod Starog mosta, a učesnici defilea bit će praćeni zvukom bubnjeva koje će tom prigodom svirati članovi rock škole Mostar .

 

U subotu 30.7.2022. od 13 sati posjetioci će moći posjetiti tradicionalnu mostarsku šlaufijadu, a od 16 sati će svjedočiti takmičenju u skokovima sa novoizgrađene skakaonice "Duradžik" koje organizuju "Mostari juniori"

 

456.visinski skokovi sa Starog mosta održat će se u nedelju 31.7.2022. Početak nedeljnog programa predviđen je u 16 sati, a broj takmičara bit će poznat na dan takmičenja.

 

Titulu pobjednika u visinskim skokovima sa Starog mosta branit će Emel Tiro pobjednik u disciplini skokova na noge i Dragan Milnović u disciplini skokova na glavu. 

 

Nagrade ovogodišnjim pobjednicima bit će uručene u okviru "Mostari after partyja koji će biti održan na platou ispod Starog mosta. 

"Pozivamo sugrađane i posjetioce koji planiraju posjetiti Mostar da nam se pridruže te da zajedno proslavimo završetak tradicionalne kulturno - sportske manifestacije. Manifestaciju ćemo tradicionalno zaključiti bakljadom" kazali su organizatori. 

"Mostari" after party počet će u 20:30h

 

Sponzori:

Generalni sponzori: Grad Mostar, Vlada HNK , Sportski savez Grada Mostara, Bh Telecom, Bh pošta i Holdina.

 

Ostali sponzori: Sarajevo osiguranje, Fortuna tours, Turistička zajednica HNK, Autocamp & restoran Laks, Hercegovinapromet oil, Securitas Mikrokreditna organizacija Lider i Admiral.

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Poštovani gledaoci dobar dan. Dobrodošli na web portal Glas Balkana l na kojem ćete u budućnosti moći čitati sadržaj iz različitih oblasti ličnog interesovanja Stay tuned! Hvala na čitanju