СВИ НА ЛИТИЈЕ ! Митрополија црногорско-приморска и њен верни народ, данас поново крећу са литијама!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UУпркос забранама режимске полиције Мила Ђукановића, упркос многим хапшењина црквених великодостојника, упркос застрашивању народа које траје већ месецима, народ Црне Горе на челу са својом црквом, сутра ће гласно рећи НЕ тиранији Мила Ђукановића ! 

Повампирени методи НДХ, не смеју проћи у Црној Гори, ову битку наш народ не сме изгубити... Морамо се укључити у борбу коју воде наша браћа у Црној Гори, уколико пустимо да ово тек тако прође, очекујмо да наше цркве и манастири и остала имовина наше православне цркве, буде на лицитацији широм Балкана! 

Кроз векове робства, наша црква била је једина сламка спаса за коју смо се држали до ослобођења, држали смо се уз њу да би смо запамтили ко смо, да није било ње, ни нас данас не би било.

И данас, када се за ту исту сламку држимо, сви они који нам раде о глави, хоће да нам то узму, хоће да нам мењају индетитет. Тренутно, на удару су браћа из Црне Горе, знам и сигуран сам да се Црногорци неће предати, тек што су устали, жељни су мегдана! 

Покажите им сутра браћо, ко сте и што сте !

 

ЧОЈСТВО И ЈУНАШТВО ПОНОВО ВЛАДА ЦРНОМ ГОРОМ ! 

 

СВИ НА ЛИТИЈЕ, НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ !
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: