TAKI RAZJAREN KAO BIK: Maja je diskvalifikovana zbog tuče sa Carem, a njen otac SAD udario na Filipa
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPovodom najnovijih drama sa velelepnog imanja Radomir Taki Marinković, koji je iskreno progovorio o ljubavnim dramama u Šimanovcu. Otac Maje Marinković komentarisao je aktuelne parove u Beloj kući, a nije mogao da ne spomene i svoju mezimicu, koja je bila u vezi sa nekoliko zadrugara. 

- Ša je ozbiljan, a Tara je mlada devojčica koja je željna života i svega. Zbog Mateje je spremna na sve, a Mateja je fin momak - priča Taki.

Dalila drži sve u svojim rukama, Dejan je patološki zaljubljen, a Car igra igru. Udružili su se kako bi Maju diskvalifikovali - dodaje Taki.

 

 

Filip Car, Maja Marinković
Filip Car, Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Milica je mlada, a Mensur je iskusan i u životu i u rijalitiju. Teško će mu poći za rukom da promeni neke njene navike, ali u principu imam lepo mišljenje i o Milici i o Mensuru - kaže Radomir.

Ovo što je Car uradio Maji je van svake pameti, ali ti da nekom baciš 17 džakova u vodu to je van svake pameti. On mrzi žene, došao je da propagira nasilje, neiživljen je. Jedan običan klovn - kaže Taki.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: