TEBI JE BITNIJA KOCKA OD MENE! Luna i Marko se žestoko posvađali, ona se od besa bacala po podu (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su imali veoma burnu svađu u "Zadruzi", nakon što je Luna zamerila dečku što ne obraća pažnju na nju, već je bio skoncentrisan na rulet.

Nakon što je Marko pokušao da je smiri rečima, Luna se samo još više drala na njega.
- Hoću da me razumeš! Ne deri se na mene! Tebi je bitnija kocka od mene. Ja sam navikla da si ti uz mene. Što ti nisi? Ja ti pevam ovde pesmu, a ti gledaš u kocku. Boli te k***c za mene! Povređuješ me stalno. Ja sam tužna. Ne voliš me! Samo ti je bitna kocka!
- Idi od mene, evo ti mama, evo ti tata! - rekao je Marko, dok je Gagi pokušavao da smiri situaciju.
- Luna, ne priča se sad o tim stvarima! Mnogo si bezobrazna! Budala si - rekao je Gagi.
- Neću da idem od tebe! Neću! Volim te! Ja bih volela da vidim kako bi tebi bilo da si u odnosima sa majkom kao ja. Imaš sreće što imaš majku koja te podržava, ja nemam tu sreću. Naručila sam pesmu "Ti si moja voda", ti me kuliraš! - nastavila je Luna.
 
Zatim je Gagi uhvatio Lunu i izneo je iz kazina nakon čega je ona počela da se baca po podu i viče zbog čega je Marko izleteo napolje dok je pokušavao da je smiri.
On ju je podigao i odveo u prostoriju gde joj je stavio ruku na usta i vikao na nju, nakon čega je u besu razbio jednu od kamera.
- Tišina. Reč da ti nisam čuo. Da li ti je jasno? Da se smiriš! Budalo! Hoćeš da se smiriš ili nećeš? Ja sam ti rekao, Luna! Rekao sam ti! Hoćeš li da se smiriš? Da ili ne? P***a ti materina! Što moraš tako da se ponašaš? Znaš li gde smo? Na televiziji! Rekao sam, tišina! Ima da se smiriš, a ne da praviš budalu od sebe! - vikao je Marko.- Nikada te neću pustiti da ostaneš ovde da budeš srećan sa drugom devojkom, ti možeš da budeš samo sa mnom, ni sa kim više - govorila je Luna.

Zadruga 3 - Luna i Marko završili na podu tokom haosa - 20.05.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od naboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako kop...

Izvor : IDJTV ;

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: