Tijelo poznatog glumca pronađeno zakopano u dvorištu: Ruke mu bile vezane, a žica oko vrata
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UBrazilski glumac Džeferson Mačado (44) koji je nestao prije skoro pet mjeseci pronađen je zakopan ispred jedne kuće u Rio de Žaneiru.

Vijest da je glumac pronađen mrtav objavila je porodična prijateljica na njegovom nalogu na društvenim mrežama.

“Sa velikim žaljenjem vas obavještavamo da je Džef pronađen mrtav”, napisala je u srceparajućem postu Sintija Hilsendeger.

Policija je saopštila da je tijelo glumca pronađeno vezano i ugurano u drveni sanduk koji je potom zakopan dva metra ispod zemlje u dvorištu jedne privatne kuće u naselju Kampo Grande. Identifikovan je na osnovu otisaka prstiju.

"Ruke su mu bile vezane iza glave”, rekao je porodični advokat i naglasio da je glumcu bila omotana žica oko vrata što ukazuje na to da je vjerovatno zadavljen.

Advokat je dodao da je tijelo isprskano nekom hemikalijom kako se ne bi osjećao neprijatan miris raspadanja.

Na snimcima se vidi da je kovčeg otkopala i izvukla ekipa od devet ljudi koja je najprije bušilicom morala da razbije betonski pod.

Policija u Brazilu traga za čovekom koji je iznajmio nekretninu.

Neidentifikovani osumnjičeni, koji je navodno poznavao Mačada, posljednji put je viđen kako ulazi u kuću prije oko mesec dana.

"Džefersona su hladno i brutalno ubili zavidni i zli ljudi”, napisala je Hilsendeger na glumčevom Instagram nalogu.

Pronalazak tijela znači i kraj sage koja je počela nakon što je Mačado, koji je inače rodom iz Rija, nestao u januaru, a policija je saopštila da je posljednji put primijećen u Kampo Grandeu.

Mačadova porodica je saznala za njegov nestanak tek nakon što ih je jedna nevladina organizacija obavijestila da je njegovih osam pasa danima samo u kući. Tokom narednih mjeseci, međutim, porodica je primala poruke od nekoga za koga su sumnjali da se lažno predstavlja kao glumac.

Mačadova majka Marija das Dores rekla je da joj je prepiska bila sumnjiva jer je bila puna pravopisnih grešaka i nije joj djelovalo da se dopisuje sa svojim sinom. Takođe je prestala da prima pozive od njega, a osoba koja joj se predstavljala kao Mačado je to objašnjavao time što mu je telefon pao u toaletu.

Porodica je postala sve zabrinutija nakon što je primijetila da je Mačadoova lozinka za klaud promijenjena i da mu je funkcija praćenja lokacije onemogućena.

Mačado je počeo da glumi 1997. godine i poznat je po rolama u sapunicama.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000