TRAGEDIJA! SMRT U DOMU ZADRUGARKE - Otac joj IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Vrištala kada su joj saopštili! POTRESNO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Bivša zadrugarka Olga Margitić digla je veliku prašinu svojim kratkim učešćem u petoj sezoni rijalitija "Zadruga" kada je doživljavala prave lomove zbog iznošenja njenog "prljavog veša" od strane zadrugara Dina Dizdarevića.

Olga je napustila rijaliti 6. oktobra kada joj je saopšteno da je imala smrtni slučaj, a kako su mediji pisali, njen otac je izvršio samoubistvo.

Olga se od tada povukla sa javne scene i nije se vraćala u Zadrugu, a oglasila se za medije o nesrećnom slučaju.

- Kako mogu da budem dobro sam, pijem lekove za smirenje. Padnem ja tako psihički. Teško mi je sve ovo palo. Otkad mi je majka umrla, stalno je govorio da ne može bez nje i da hoće da ide da živi kod nje. Vrištala sam kada su mi saopštili da je otac umro. Moj otac je još u junu napisao oproštajno pismo, jer je već tada rešio da oduzme sebi život. Kada sam ja to primetila i ubeđivala da se ne ubije, krenuo je da preti meni pištoljem. Hteo je mene da ubije taj dan. Njemu su taj dan policajci oduzeli pištolj. Bio je nervno rastrojen. Pokušavala sam stalno da pričam sa njim, ali pomoći nije bilo. Nažalost sada više nije sa nama - pričala je Olga za "Blic", a tada je tvrdila drugačije - da joj se otac nije ubio zbog njenog privatnog snimka sa Dinom.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano