TRAŽIĆE AZIL U SAD? Jadranka Barjaktarović posle zabrane ulaska u Srbiju skoro ne nastupa, pa rešila da se seli
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UKAKO je na političkom skupu u Podgorici pevala nacionalističke stihove, Jadranki Barjaktarović karijera navodno ide samo nizvodno.

ТРАЖИЋЕ АЗИЛ У САД? Јадранка Барјактаровић после забране уласка у Србију скоро не наступа, па решила да се сели

Foto: Instagram

 

Pošto u regionu gotovo da uopšte više ne nastupa, pevačica iz Berana odlučila je da zatraži papire u Sjedinjenim Američkim Državama. Ona je kontaktirala sa prijateljem koji godinama radi i živi u Čikagu, a poreklom je iz Crne Gore, i pitala ga za savet, te kako je najlakše da se preseli u SAD, dobije njihove papire, a samim tim i stekne pravo na rad. S obzirom na njenu situaciju i to da joj je zabranjen ulazak u nekoliko komšijskih zemalja, čini se da su male šanse da dođe do onoga što želi.

Podsetimo, Jadranka se tokom prošlog leta našla u centru skandala, kada je na jednom političkom skupu u Podgorici pevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Nakon toga su brojne srpske televizijske stanice zabranile pevačicu u svojim programima, a ubrzo potom joj je zabranjen ulazak u Srbiju, kao i u Republiku Srpsku. Kako je bila na meti celog regiona, u jeku skandala se oglasio i njen menadžer i rekao da su reakcije preterane.

- Ovo je otišlo predaleko, što je mnogo, mnogo je. Preterali su uopšte o čitavoj situaciji - rekao je on.

izvor: novosti
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: