Tražiš honorarni posao? Servis PeoplePerHour je dobra prilika
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

PeoplePerHour je mjesto koje vam omogućuje ppronalaženje zaposlenika ili dodatnog posla. Iako možete naći bilo kakve honorarce iz cijelog svijeta, većina ih na ovoj web stranici nudi usluge koje se temelje na radu na web stranicama. Kompanije koje se opredjeljuju da ovdje traže radnike su uglavnom mala i srednja poduzeća. S više od 330.000 freelancera na ovoj platformi, ljudi mogu biti angažirani za razne usluge ili čak i sami ponuditi svoje usluge putem promotivnih objava.

Prilikom registracije na PeoplePerHour, jedan od koraka je da im dostavite neki od certifikata koje posjedujete kako biste potvrdili vještine koje ste naveli na profilu. Verifikacija se izvrši u roku od 24h.

PeoplePerHour je baziran na kraće projekte po fiksnoj cijeni. Pored toga freelanceri imaju mogućnost da ponude svoje usluge po određenoj cijeni.

Kada tražite posao, sličan je drugim freelancer sajtovima. Upišete ono što tražite, navedete vaše zanimanje i vještine. Ponuda poslova je prilično dobra i svakodnevno se ažurira. PeoplePerHour u odnosu na neke druge platforme ima veoma mali broj lažnih oglasa što je za njega najveća prednost.

Izvor: studomat.ba

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: