Tri sata mučio djevojku: Bivšu djevojku pozvao da se pomire, pa je brutalno pretukao i ošišao
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

M.Š. (27) iz okoline Šida uhapšen je zbog sumnje da je 30. aprila namamio bivšu djevojku D. P. (19) u svoju kuću, gde ju je tri sata zlostavljao, poslije čega ju je dovezao do njene ulice i tu je ostavio.

M.Š. je određen jednomjesečni pritvor, a istraga o brutalnom nasilju je u toku, prenosi Kurir.

– Sumnja se da su M. Š. i žrtva pet godina bili u vezi, koju su nedavno prekinuli. Navodno, mladić je pozvao djevojku kod sebe kako bi porazgovarali i pomirili se. Tada je uslijedila višesatna tortura – kaže izvor.

Otac pretučene djevojke podijelio je sa svojim prijateljima na Fejsbuku strahotu kroz koju je prošla njegova kćerka.

– M. Š. se preko tri sata neviđeno iživljavao nad mojom ćerkom. Šamarao ju je takvom silinom da je padala poslije svakog udarca. Oborio ju je na pod i udarao svuda po tijelu i rukama i nogama. Pošto mu to nije bilo dovoljno, uzeo je kuhinjski nož i prijetio da će je izbosti do smrti. Na kraju joj je brutalno, prvo tim nožem, a onda makazama, posjekao kosu skroz do temena s namerom da je totalno ponizi – napisao je otac i dodao:

– Pravi heroj! Probala je krišom da me pozove, ali joj je oteo i razbio telefon.

U policiji su potvrdili da je protiv M. Š. podnijeta krivična prijava zbog protivpravnog lišenja slobode i nasilja u porodici, a izrečena mu je i hitna mjera zabrane prilaska žrtvi.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano