Trpjela je osude zbog gomilanja namirnica i WC papira pa otkrila zašto toliko kupuje
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Koronavirus različito utječe na svakog od nas, a na početku pandemije hiljade ljudi su pohrlile u dućane i nagomilale hranu i toalet papir. Druga strana najoštrije osuđuje one koji kupuju nepotrebne količine namirnica i tako svoje sugrađane ostavljaju bez ičega. No nije uvijek sve kako izgleda na prvu, a jedna mama iz Australije to je i dokazala svima koji su je osuđivali zbog gomile namirnica u njezinim kolicima.

"Bila sam prisiljena na kolica staviti natpis - ne gomilam nego hranim šesnaestero djece", kaže Jeni Bonell koja ima 16-ero djece u dobi od 4 do 29 godina.

Ona je, kaže, i prije pandemije kupovala ogromne količine hrane i higijenskih potrepština. Ipak, sada je u supermarketu mnogi osuđuju kada vide sadržaj njezinih kolica, pa je na kolica napisala da hrani 16-ero djece i da joj se maknu s puta. U vrijeme kada je Australija ograničila vrijeme kupovine, još joj je teže, kaže.

Jeni Bonell i njezina porodica žive u Australiji i imaju svoj kanal na YouTubeu na kojemu prikazuju dogodovštine iz života jedne od najbrojnijih porodica u zemlji.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano