TUGA U LOZNICI! Utopio se Ljubiša (35), plivao sa drugovima i potonuo, NIJE MU BILO SPASA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ljubiša je, oko 19 časova, u nedelju, primljen na Hiruško odeljenje Opšte bolnice u Loznici, gde su se lekari borili za njegov život, ali bez uspeha.

Ljubiša Đ.(33), šumar iz Varoš Lešnice, kod Loznice, izdahnuo je, u lozničkoj bolnici, gde je primljen posle utapanja kod ušća Jadra u Drinu, u reonu „Azemova bara“.

Kako „Novosti“ pišu, Ljubiša se kupao sa dvojicom drugova, B.K. i S.G. iz Lešnice. Dok su oni plivali ka drugoj obali leke, Ljubiša je bio, u vodi, bliže obali, a kada su se vraćali nazad videli su ga, „kako izranja i zaranja u vodi“! Kada su došli sasvim do tog mesta, njihovog druga više nije bilo.

 

Primetili su da se u vodi nešto pomera. Mladić B.K.,bez trunke razmišljanja, zaronio je u vodu i uspeo je da ga nje izvuče na površinu, zatim na obalu i da mu pruži prvu pomoć.

Uz pomoć S.G. stavili su Ljubišu u kola i povezli ga ka Loznici, usput su pozali Hitnu pomoć, koja im je, posle nekoliko kilometara vožnje, došla u susret, pa je prebačen u sanitet. Sve vreme je bio u besvesnom stanju.

Ljubiša je, oko 19 časova, u nedelju, primljen na Hiruško odeljenje Opšte bolnice u Loznici, gde su se lekari borili za njegov život, ali bez uspeha.

Nastradali mladić je navodno bio slab plivač, gotovo neplivač. Bio je uzoran mladić i posvećen poslu u ŠG „Boranja“ u Loznici, gde je radio kao rukovodilac seče. Poštovali su ga i stari i mladi u preduzeću, u Lešnici, svi u kraju koji su ga poznavali i koji ga, uveliko, oplakuju i žale.

izvor: espreso, foto: ilustracija

Crni Bombarder Portal - Utopio se Ljubisa -. Loznjca

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: