"TUŽIĆU FU*ARU!" MINA VRBAŠKI MU DOŠLA GLAVE! Tomović rešio oštro da REAGUJE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Mina Vrbaški napravila je pravi pakao svom bivšem Vladimiru Tomoviću, pošto je pre nekoliko dana otkrila da je on svojevremeno davio i pretio njenoj porodici. Kako domaći mediji prenose, đetića je ovo isteralo iz takta, te je rešio oštro da odreaguje. 

- Čujem da me danima gospođica Vrbaški lažno optužuje da sam je davio i pretio porodici. Deklarisana ku*vo, jedino što te davilo ispod pokrivača je moj polni organ u tvojim ustima. Vidimo se na sudu zbog svih kleveta koje si na moj račun iznela - navodno je poručio on preko društvene mreže Instagram, pa tako i obavestio javnost da neće preći tako lako preko svega.

 

Kasnije, međutim, nije bio raspoložen za komentar. 

Ne želim da se oglašavam po tom pitanju previše. Samo ću reći da će moj advokat odraditi svoj deo posla, pa ako bude elemenata za tužbu, tužiću fukaru jer me mesecima lažno optužuje i blati - ispričao je Tomović koji već šest meseci pokušava da povrati reputaciju, ali mu to bivša devojka Mina Vrbaški ne dozvoljava jer ga konstantno spominje u lošem kontekstu, optužuje ga za sve i svašta i stvara lažnu sliku o njemu.

- Vladimir je poludeo, ona sve to trtrlja na televiziji, pa je do njega došla informacija da će zbog svega da bude priveden u policiju kako bi dao iskaz da li je stvarno pretio porodici Vrbaški. Umesto da uživa, da nađe devojku i da se slobodno šeta ulicom, on trpi preke poglede okoline jer ne može da dokaže da nije nasilnik i tabadžija - otkrio je izvor za domaće medije a preneo "Star".

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.