TV PINK I TUŽILAŠTVO UJEDINJENI PROTIV OSMAKČIĆA: Oglasila se produkcija, a Marka će prevara skupo koštati
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 Marko Osmakčić napustio je rijaliti program "Zadruga" nakon što je porodica javila produkciji da je njegov otac Franjo Osmakčić preminuo. Devetog juna  je u Šimanovce po Marka došao čovek koji se nije predstavio već je sa sobom poneo umrlicu na kojoj su bili svi podaci o smrti Markovog oca. 

 

Međutim, niko nije mogao ni da posumnja da će Osmakčići biti spremni da lažiraju smrt Markovog oca kako bi ga izveli iz rijalitija. S obzirom na to da je na bizaran način napustio "Zadrugu", ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je produkciju televizije Pink koja nam je otkrila da li će Osmakčića tretirati kao diskvalifikovanog takmičara i da li će ga tužiti

RTV Pink ce tužiti Marka Osmakčića na osnovu ugovora koji je potisao, i to u iznosu od 50.000 evra - saopštili su nam iz produkcije, a zatim su nam otkrili šta će učiniti povodom lažiranja smrti Franja Osmakčića i načina na koji je Marko napustio rijaliti:

 

 

Marko Osmakčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Što se tiče svih ostalih radnji koje je preuzela porodica Osmakčić, a koje su uznemirile ne samo nas zaposlene, već i čitavu javnost, njima se bavi tužilastvo, a mi smo tu da im pomognemo sa svim saznanjima i materijalima koje imamo.

BONUS VIDEO: Marko Osmakčić se uključio lajv: Lažirao smrt oca i pobegao u Švajcarsku

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano