U "Južnom vetru" furaju opasne mašine, a u stvarnom životu... Evo šta voze zvezde hit serije
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Serija "Južni Vetar" je za veoma kratak period osvojila srca publike, a neki od glavnih aktera serije dočekali su svojih pet minuta i veliku popularnost.

Iako glumic važe za one koji ne vole preterano da se eksponiraju javnosti i ističu ono što imaju, mnoge interesuju detalji iz njihovih privatnih života.

Kako se po običaju za sam termin glumac vezuje i sjaja i glamur, odnosno život na visokoj nozi i skupoceni automobili, mnogi se pitaju i koje automobile voze neki od trenutno najpopularnijih glumaca na našim prostorima.

Miodrag Radonjić mnogima od vas ostao je upečatljiv kao Baća koji voli brz život, provod i skupe i brze automobile. No, van kamera Miodrag je sušta suprotnost ulozi koju je tumačio u "Južnom vetru".

Reč je o skromnom i pristojnom mladiću koji se ne bahati, pa takav auto i vozi. Miodrag se odlučio za džip marke "Suzuki" izrazito crvene boje. Njegov auto iz serije je Vitara, a cena ovog automobila varira u zavisnosti od određenih sitnica i kreće se između 13.000 i 22.000 evra.

Kako izgleda njegov automobil pogledajte u nastavku teksta:

Jovana Stojiljković koja u seriji glumi Sofiju, devojku glavnog junaka Maraša, se za razliku od Miodraga odlučila za pravi mali ženski automobil.

Naime, lepa glumica u svom vlasništvu poseduje automobil marke "mini moris cooper one", a cena ovog automobila kreće se od 18.000 evra.

Kako izgleda Jovanin automobili pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Za razliku od svojih kolega Miloš Biković više preferira da koristi usluge taksi prevoza, kako je i sam priznao nedavno u jednoj emisiji.

Često mi je lakše da idem taksije, jer nemam ni vremena da parkiram. A, iskreno često se zadržim po dva ili tri sata i onda zone za parkiranje, pa mi se iskreno i ne islati da vozim - rekao je Miloš u jednoj emisiji nedavno.

Bikovića je, konkretno, na snimanje emisije "Amidži šou" u nedelju, dovezao službeni automobil Pinka.

pruzeto:https://www.telegraf.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: