U toku velika potraga za Nadom Dobrilović
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sokolačka policija saopštila je da će danas u saradnji sa pripadnicima civilne zaštite krenuti u opširnu potragu za Nadom Dobrilović /68/ iz sela Mandra, kod Sokolovića, čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, 2. avgusta.

Iz Policijske stanice Sokolac pozivaju i lokalno stanovništvo da se od 8.00 časova priključi potrazi za nestalom osobom.

U saopštenju se navodi da se, prema prijavi člana porodice, Nada Dobrilović udaljila od kuće u selu Mandra u nepoznatom pravcu i da od tada nemaju informacije od njoj.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica rekao je da je u ponedjeljak, 3. avgusta, u akciji potrage i pretresa terena uz upotrebu dronova učestvovalo 20 policajaca, 10 pripadnika civilne zaštite i nekoliko mještana sela Mandra i da nije nađen nikakav trag.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, nestala žena je visoka oko 170 centimetara, kraće kose ofarbane u crveno, plavih očiju, bez posebnih znakova na licu, a, prilikom odlaska od kuće, nosila je roze majicu dugih rukava, te sivi donji dio trenerke, navodi se u saopštenju.

(N1)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: